Locurile preferate ale îndrăgostiților din Chișinău

Luna februarie e luna dragostei și a îndrăgostiților, iar cea mai așteptată zi e la mijloc de săptămînă.
În fiecare an, ziarul Комсомолская правда publică locurile cele mai cunoscute unde îndrăgostiții își dau întîlnire. Îndrăgostiții își pun întrebări: cu ce să îmbrace la o primă întîlnire, ce să dea – flori sau ceva mai practic și, desigur, în cazul în care î-l atribui pentru prima dată. Mai relevantă este întrebarea din ajunul sărbătorii – ne place deja această sărbătoare, Ziua Îndrăgostiților? Pentru a ajuta un pic inima iubitoare de întâlniri, trecătorii de pe stradă au fost rugați să se dea cu părerea, respectiv prezentăm o listă cu cele mai romantice locuri din Chișinău.
Monumentul lui Ștefan cel Mare
Ei bine, nu știu de ce, dar locuitorii din Chisinau cel mai des aleg acest loc.
Vă pare banal, dar niciodată nu se confundă acest loc. Într-adevăr, în apropierea monumentului veți numai cupluri.
 
 
 
 
 
Arcul de Triumf
Un alt bine-cunoscut și iubit loc de o dată – aceasta este Arcul de Triumf din Piața Marii Adunări Naționale. Este suficient să spunem „ne întâlnim la arc”, și toată lumea știe ce vrei să spui. Aici, de asemenea, vă puteți întâlni de multe ori tinerii așteaptă cu răbdare pentru cei dragi cu buchete de flori.
 
 
 
La fontan
Fontanul de la Operă și Balet Teatrul Național este, de asemenea, potrivit. În timpul verii, este foarte frumos, iar în timpul iernii, locul de întâlnire poate transforma fontanul într-un parc numit simplu, Ștefan cel Mare. Apropo, în apropiere este un foișor unde tinerii îndrăgostiți pot profita pentru a petrece împreună timpul fără privirile iscoditoare ale trecătorilor.
 

Leii
Acesta este un loc mai vechi pentru întâlniri și este situat în centrul Chișinăului, lîngă Sala cu Orgă, fiind ales chiar și de părinții noștri. Concluzie – nici astăzi acești lei nu și-au pierdut importanța și relevanța!

Centrul Comercial „Gemenii”
Un alt loc celebru pentru întâlniri – „Gemenii”. În fiecare zi cineva așteaptă pe cineva și stă pe o balustradă drum. În general, dacă nu vă temeți de locurile aglomerate și agitația orașului, nu ezitați să alegeți acest loc măcar odată!
 
 
 
Unde se întîlnesc locuitorii sectorului Buiucani? La cinematograful „Flacăra”, evident. Sau la intrarea în Parcul Dendrarum sau Parcul „La izvor” al cartierului Sculeanca.
Unde se întîlnesc locuitorii sectorului Botanica? – Desigur Parcul „ValeaTrandafirilor” și anume la „Roata Ferris”.
Unde se întîlnesc locuitorii sectorului Rîșcani? –  Restaurantul „Plovdiv” dar și Parcul Eroilor căzuţi în războiul din Afganistan.
Unde se întîlnesc locuitorii sectorului Ciocana?  – Aleea bulevardului Mircea cel Bătrîn.
Grădina publică „Ştefan cel Mare”, Aleea Clasicilor și Parcul Valea Morilor, la fel, sunt alte 2 locuri preferate de tinerii îndrăgostiți.
Sursa: Места для поцелуев в Кишиневе [online]. [citat 13.02.2015]. Disponibil : http://point.md/ru/novosti/obschestvo/mesta-dlya-poceluev-v-kishineve

Sursa imaginilor:
www.photos.casata.md
www.panoramio.com
www.http://newsmoldova.md/
www.diez.md
www.wikimapia.org

Leave a comment